Vier vakantie op In de Boogerd!

Geniet van vakantie in Burgh-Haamstede op In de Boogerd en een onvergetelijke verblijf aan de Zeeuwse kust. Wilt u overnachten aan de Zeeuwse kust, bekijk dan ons gevarieerde aanbod van vakantiewoningen en groepsaccommodaties op onze groene camping.

In de Boogerd biedt diverse comfortabele groepsaccommodaties voor groepen van 8-48 personen. De perfecte locatie voor een onvergetelijk familieweekend, zakelijke overnachting of een weekendje weg met vrienden. Kortom: overnachten in Zeeland bij In de Boogerd is leuk voor iedereen!

Een dagje eropuit in Zeeland

In de Boogerd ligt op nog geen 4 km afstand van het strand. Onderweg ziet u het prachtige natuurgebied van Zeeland. Heerlijk om doorheen te fietsen of te wandelen. Ook kunt u diverse watersporten beoefenen of gezellige kustdorpjes en steden bezoeken. Het kan allemaal!

Wilt u ook overnachten in Zeeland, bekijk dan direct ons aanbod. Weet u niet zeker welk accommodatie in Zeeland van In de Boogerd het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Geweldige ligging tegen de duinen aan. Wandelen, fietsen, naar het strand kan allemaal.

Zoek en boek uw vakantie